G33K FIGHT!HAHAHEHAHAHOE


h3h3h

TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA

zu endE

Hopppas ni har haft ett trevligt sommarlov fyllt med glada dagar, och fina minnen.

Snart är sommarlovet zu Ende och dagarna kommer nu att ägnas till allt ifrån kolväten till klappa brännässlor med Neideman.

Auf wiedersehn meine freundinen , som ikväll en kväll som denna. Jag spatserades fram genom den ogenomträngliga sanddynorna bortomfjärran på the ocean bath , när plötsligt en 47 kromosomig barhudade kvinna med dess valkar djupa som djunglar uppenbarades i horisonten bland oväsen och skrik. Som jag gjort tidigare befann jag lugnet på en lugn nivå och spatserade vidare när dess mjölksäckar släpandes i sanden, skavsåren dem blodiga färgade das see blüt rot. Nu när jag funnit mitt rätta här i denna kväll in dass dicksund (får väl se om ni förstår)

Livet är underbart med rätt mus!

/Fd. Nv-elev


veckans söttis!

Jag lovade igår bort titeln för denna vecka, och söttisen är ingen mindre än teknikaren Johannas pojkvän Marcus eftersom denna gjorde en stor tjänst för tre små stenar!
Tyvärr finns ingen bild på pöjken, så ni får ta till fantasin!

// liluu

en bild säger mer än tusen ordSTENSMARTA!

veckans söttis!MADMAX väljer att vara amonym

ta-ta!

Låt mig få presentera en lämplig kandidat till klassens landskapsblomma ;)


STENSÖTAN

!


bedrövelsen är stenstor...

Kära stenklass, jag har något att bekänna. Jag har syndat.
Under lång tid har jag idag vandrat runt i havet (vars temperatur var 9 nyka grader!), böjt mig ner för att plocka upp de underbara små stenarna, som under årtionden hatats av min pappa, för att sedan... KASTA IVÄG DEM! STENHÅRT :O
Inte förens nu inser vad det är jag har gjort, och ska genast springa ner till vattnet för att klappa stenarna och hoppas att deras mamma inte såg på äkta Neideman-vis!


/ lilüü

Veckans klasskompis!Här är veckans klasskompis, Linus aka Krulle

veckans söttis!Har inte en blekaste aning om vad pojken pratar om, man blir ju så blown away av hans skönhet och tanken på att han just kom ut ur duschen!
Misströsta ej, det finns en hel uppsjö videor med denna läckerbit att kika på under ensamma kvällar.
Men försök nu att inte tråna allt för mycket efter honom, han är för snygg för dig!

VI SAKNAR DIG MELANIE!

IQ-befriade snackare?!"Du får visst inget gjort på lektionerna, va? Du sitter för det mesta och pratar med kompisarna och tänker på annat. När läraren ber dig ge svar på frågan så irrar du runt och ger svar på helt fel fråga.. Skärpning!"

Som en äkta facebook addicted går dessa underbara quizar före allt ifrån oerhört spännande engelsk grammatik till de fantastiska egenskaperna hos Van der Waals bindning även för oss flitiga NVelever!
När man får ett resultat som detta börjar man dock undra om man verkligen valt rätt linje.
Skulle tippa på att de allra flesta underbaringarna i stenklassen skulle få samma fruktade svar...
Vi är ju trots allt fullkomligt från vettet!

// liluu

KRIIIIG!Mjaoooow / Kingen ;)


 Det dröjde dock inte länge innan jag fick tillbaka....
femteee maaaaaaj

Nu var det allt ett tag sedan någon uppdaterade denna blogg. Man skulle kunna tro att hela klassen sprängts av en atombomb, men så är inte fallet. Vi har rättare sagt blivit lata, riktigt jävla lata. Motivationen saknas, kanske har ullafr mixat ihop en syra som fått våra hjärnor att drastiskt krympa ihop. Intressant tanke, vi får undersöka saken vidare. Nä, nu dalar motivationen. Morgondagens uppgift blir att hitta ett motgift. Vi höjres å söjnes pöss -sassa

syrabastitrering...stenklassens kändisskap på youtube fortsätter...

RSS 2.0